ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με τον κόσμο στο πλευρό τους

Παρουσία 60 οπαδών του «τριφυλλιού», η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού φιλοξενείται το βράδυ (20:00) από τον Πρωτέα Βούλας, στον 3ο και τελευταίο ημιτελικό του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Με τον κόσμο στο πλευρό τους

Η ομάδα της Γιασεμής Σαμαντούρα θέλει τη νίκη για να καταφέρει να προκριθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος, όπου περιμένει το Ελληνικό. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί φέτος τέσσερις φορές (δυο στην κανονική περίοδο και δυο στα ημιτελικά), μετρώντας από δυο νίκες η κάθε ομάδα.

Όλα θα κριθούν στον σημερινό αγώνα στη Βούλα, με τον Παναθηναϊκό να πρέπει να κάνει το μπρέικ για να μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή, που κατέχει από πέρσι.

Διαιτητές της αναμέτρησης, η οποία αρχίζει στις 20:00, θα είναι οι Ανδρικόπουλος και Μαλανδρής, ενώ κομισάριος ο Κορασίδης.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.