ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Δοκιμές για Παίδες και Έφηβους

Η παιδική και η εφηβική ομάδα καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού σε καλεί να δώσεις το παρών στο διήμερο Tryout που διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαίου στο κλειστό της Λεωφόρου (Τάφος του Ινδού).

Δοκιμές για Παίδες και Έφηβους

Η ακαδημία των πρωταθλητών αναζητά τα νέα αστέρια που θα φορέσουν τη φανέλα της ομάδας, παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ, θέλουν να μάθουν τα μυστικά του δίπλα στους κορυφαίους προπονητές και να διεκδικήσουν τίτλους φορώντας τη φανέλα του “τριφυλλιού”.

Όσοι ενδιαφέρονται το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να βρεθούν στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και να τεστάρουν τις δυνάμεις τους διεκδικώντας μια θέση στο ρόστερ της αγωνιστικής περιόδου 2014-15. Όλοι οι επίδοξοι μπασκετμπολίστες έχουν τη δυνατότητα να γίνουν μέλη της οικογένειας του Παναθηναϊκού!

Στις 9:00 ξεκινάμε με το Παιδικό και στις 11:00 με το Εφηβικό, όλοι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο (15-20′) νωρίτερα.

Τα tryout θα συνεχιστούν και για μικρότερες ηλικίες… Stay tuned..!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ