ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης: “Να βρούμε ρυθμό για τα πλέι οφ”

Για την τελευταία αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας μίλησαν οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Μάικ Μπράμος. Οι δυο τους συμφώνησαν, πως θα πρέπει ενόψει πλέι οφ, το "τριφύλλι" να βρει ρυθμό, ώστε να πάει δυνατά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αλβέρτης:

Στην Πάτρα τελειώνει τις υποχρεώσεις του για την κανονική περίοδο ο Παναθηναϊκός, φιλοξενούμενος το Σάββατο (3/5, 18:00) από τον Απόλλωνα, με τις δύο ομάδες να αναμένεται να είναι και ένα από τα ζευγάρια που θα προκύψουν στα πλέι οφ.

Ο τεχνικός του “τριφυλλιού”, Φραγκίσκος Αλβέρτης τόνισε για την αναμέτρηση:

«Κλείνει η κανονική περίοδος, ετοιμαζόμαστε για τα πλέι οφ και για εμάς ζητούμενο είναι να βρούμε ρυθμό. Θέλουμε μια καλή εμφάνιση, θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα και να μπούμε όπως πρέπει, από εκεί και ύστερα στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.353 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Απόλλωνας είναι μια καλή, αθλητική ομάδα, παίζει σε ένα γεμάτο γήπεδο και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο Μάικ Μπράμος συμπλήρωσε: «Είμαστε στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, έχουμε εξασφαλίσει την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουμε και πάλι για το καλύτερο δυνατό.

Μετά τους προημιτελικούς της Ευρωλίγκας, βρίσκουμε ξανά το ρυθμό μας και θα χρειαστούμε και αυτόν τον αγώνα για να πάμε στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος όπως πρέπει. Κι αυτό απέναντι σε μια σοβαρή ομάδα, με αθλητικούς παίκτες που πάντα διεκδικεί το καλύτερο. Ιδιαίτερα όταν παίζει στο γήπεδό της, το οποίο είναι σχεδόν πάντα γεμάτο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...