ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Επίσκεψη” στη Λεωφόρο, δέκα χρόνια μετά…

Δέκα χρόνια περίπου έχουν περάσει από τότε που φίλαθλοι-οπαδοί και των δύο ομάδων, βρέθηκαν να παρακολουθούν μαζί σε απόσταση αναπνοής ή μάλλον μερικών καθισμάτων...μια αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, στο Απόστολος Νικολαΐδης. Το Panathinaikos24.gr σας θυμίζει το ματς της περιόδου 2004-2005, που βρήκε το "τριφύλλι", νικητή του αγώνα με 2-1.

Ήταν η 13η αγωνιστική για τη σεζόν 2004-2005, τότε που βρέθηκαν ξανά φίλοι του “Δικεφάλου του Βορρά” στο Απόστολος Νικολαΐδης, για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÏÊ

300 οπαδοί του ΠΑΟΚ, είχαν φιλοξενηθεί στη θύρα 6 του ιστορικού γηπέδου, με τα παρατράγουδα να μην λείπουν, τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου. Μάλιστα τότε είχε βρεθεί μπροστά στο πέταλο των οργανωμένων ο Γιώργος Βαρδινογιάννης για να ηρεμήσει τα πνεύματα των εξαγριωμένων οπαδών.

ÂÁÑÄÉÍÏÃÉÁÍÍÇÓ / ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÏÊ

Για την ιστορία ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 2-1, με γκολ των Γκούμα και Κωνσταντίνου, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί με τέρμα του Ανδράλα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.365 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

[jwplayer mediaid=”18709″]

Να υπενθυμίσουμε πως ματς παρουσία και των δύο οπαδών, είχε ξανασυμβεί και στο ΟΑΚΑ, την περίοδο 2006-2007, με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει και τότε με 2-1.

Μένει να δούμε αν θα μπορέσουμε να ξαναδούμε φίλους και των δύο ομάδων σε ελληνικό γήπεδο και ο αγώνας της Κυριακής, είναι κάτι παραπάνω από κρας τεστ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.