ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με την ίδια συνταγή…

Με σχήμα περίπου ίδιο με αυτό που συνέτριψε τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο προτίθεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό και στο πρωτάθλημα ο Γιάννης Αναστασίου.

Με την ίδια συνταγή...

Ο Γιάννης Αναστασίου προσανατολίζεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στη Λεωφόρο (20:30) με περίπου το ίδιο σχήμα που συνέτριψε 4-1 τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου οκτώ μέρες πριν.

Μοναδικό ερωτηματικό είναι αν ο Καρέλης θα παραμείνει στο πλευρό του Μπεργκ, που σε αντίθεση με το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα παίξει από την αρχή, ή θα προτιμηθεί ο Πέτριτς. Υπάρχει, πάντως, και μια πιθανότητα να μείνει εκτός ο Αμπέντ (παρότι ο τραυματισμός του στη μέση δεν εμπνέει ανησυχία) και να σχηματιστεί τριάδα με Μπεργκ, Καρέλη και Πέτριτς στην επίθεση. Ο Καπίνο θα είναι στο τέρμα αντί του Κοτσόλη που έπαιξε στα ματς του Κυπέλλου, ενώ η τετράδα των μετόπισθεν δεν αλλάζει και θα αποτελείται από Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ και Νάνο. Μέντες, Πράνιτς και Ζέκα θα είναι τα τρία χαφ.

Προβλήματα υπάρχουν, καθώς ο μεν Λαγός δεν προπονήθηκε χθες, το ίδιο αναμένεται να γίνει και σήμερα, αφού προέρχεται από διάσειση και είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες να είναι στην αποστολή. Σε αυτή θα είναι ο Ατζαγκούν, παρά ένα χτύπημα στο πόδι από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 89.426 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...