ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα εισιτήρια του Απόλλωνα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ανακοίνωση με διευκρινήσεις για τα εισιτήρια του αγώνα του Σαββάτου (3/5) απέναντι στον Παναθηναϊκό στην Περιβόλα, εξέδωσε ο Απόλλωνας. Οι Πατρινοί δίνουν ειδικές οδηγίες για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τα εισιτήρια του Απόλλωνα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Αναλυτικά:

«Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Απόλλωνα Πάτρας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, για την 26η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ. που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 3 Μαΐου 2014, στις 18:00, στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα. Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

– Κερκίδα Α: 25,00€

– Κερκίδα Β: 20,00€

– Κερκίδες Γ και Δ: 15,00€

 Με απόφαση της διοίκησης του Απόλλωνα θα διατεθεί και περιορισμένος αριθμός φοιτητικών / μαθητικών εισιτηρίων στην τιμή των 10,00€ (απαραίτητη η επίδειξη πάσου), αλλά και παιδικών εισιτηρίων.

Επισημαίνεται προς τους φίλαθλους που θα συνοδεύουν παιδιά μικρών ηλικιών ότι για την είσοδο και κατάληψη θέσης στο κλειστό γήπεδο είναι απαραίτητη προϋπόθεση η αγορά παιδικού εισιτηρίου (5€).

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.842 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από τα εξής σημεία:

1. Το κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα Πάτρας,

2. Το κατάστημα οπτικών «Φ. Καμίσης», Κορίνθου και πλατεία Γεωργίου (ώρες καταστημάτων),

3. Το πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ «Νίκος Αλεξόπουλος», Αλ. Υψηλάντου 208-210 (ώρες καταστημάτων),

4. Το ιχθυοπωλείο Μάριου Μολφέτα, Κορίνθου 270 (ώρες καταστημάτων),

5. Η ψησταριά «Ο Βασίλης στο κέντρο», Μαιζώνος 149,

6. Τα γραφεία της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Κορίνθου και Γκότση (ώρες καταστημάτων)».

Επίσης, κατά την διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αστυνομικό Μέγαρο Αχαΐας αποφασίστηκαν –μεταξύ άλλων- τα εξής:

* Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί μέχρι τρία εισιτήρια, επιδεικνύοντας τα αντίστοιχα νομιμοποιητικά έγγραφα (ταυτότητες ή διαβατήρια).

* Την ημέρα του παιχνιδιού θα γίνεται προέλεγχος εισιτηρίων πριν την είσοδο στο κλειστό γήπεδο. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το εισιτήριο του παιχνιδιού. Θα είναι δε, υποχρεωμένοι να επιδεικνύουν εισιτήριο και νομιμοποιητικά έγγραφα σε όλες τις ζώνες ελέγχου εφόσον τους ζητηθεί.

* Θα απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στο κλειστό γήπεδο στους φιλάθλους που θα φέρουν διακριτικά ομάδας, εκτός του γηπεδούχου Απόλλωνα Πάτρας. Ακόμα κι αν αυτοί έχουν προμηθευτεί εισιτήρια του παιχνιδιού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.