ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Περισσότερες χρυσές επιτυχίες”

Ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί στο αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ με τις νέες φανέλες, αυτές που θα φορέσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο και η adidas, μας έδωσε ακόμα μια γεύση, μέσω του facebook.

Στο αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ οι «πράσινοι» θα προβάρουν τη φανέλα που θα φορέσει η ομάδα της νέας σεζόν και η adidas μέσω του Facebook, έδωσε στον κόσμο του “τριφυλλιού”, ακόμα μια γεύση, σχετικά με τη φανέλα που θα παρουσιαστεί και θα τεθεί άμεσα στην αγορά.

Αναλυτικά το μήνυμα της adidas

«Η νέα γενιά του Παναθηναϊκού θα έχει από αύριο νέα φανέλα για ακόμα περισσότερες χρυσές επιτυχίες! #allinPAO».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...