ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Για την 3η θέση…

Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από τους τελικούς της Α1 μπάσκετ και τη παράδοση των σκήπτρων του πρωταθλητή Ελλάδος.

Για την 3η θέση…

Πλέον η ομάδα της Γιασεμής Σαμαντούρα καλείται να καταλάβει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, στη σειρά των μικρών τελικών με τον Αθηναϊκό.

Οι «πράσινες» θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά, αρχής γενομένης από αύριο στον «Τάφο του Ινδού» στο πρώτο ματς με τον Αθηναϊκό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

1η Αγωνιστική (04/05/14) – Δ’ φάση (Play off)

14.00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ – ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ

2η Αγωνιστική (07/05/14) – Δ’ φάση (Play off)

18.00 ΕΡΓΑΝΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ

3η Αγωνιστική (11/05/14)- Δ’ φάση (Play off)- Εάν Χρειαστούν

16.00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ – ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ

4η Αγωνιστική (14/05/14) – Δ’ φάση (Play off)- Εάν Χρειαστούν

18.00 ΕΡΓΑΝΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.