ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ισορροπήσαμε στο δεύτερο»

Στη συγκέντρωση που είχε στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του απέδωσε τη νίκη του Παναθηναϊκού, επί του Απόλλωνα στην Πάτρα, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

«Ισορροπήσαμε στο δεύτερο»

Παράλληλα ο προπονητής του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στα πλέι οφ, τονίζοντας πως η ομάδα δουλεύει για να εκπληρώσει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στη Συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών:

«Καμιά φορά τα θεωρητικά αδιάφορα παιχνίδια κρύβουν εκπλήξεις. Είναι κάτι το οποίο γνωρίζουμε. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος από την πρώτη στιγμή μπορεί να έχεις πρόβλημα. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι στο δεύτερο. Βρήκαμε πολλές λύσεις στην επίθεση και έτσι τελείωσε το παιχνίδι όπως τελείωσε.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.083 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπάρχει και συνέχεια με τα διαδοχικά παιχνίδια για τα πλέι οφ. Δουλεύουμε για τα πλέι οφ και το βασικό μας στόχο που είναι το πρωτάθλημα. Τα έφερε έτσι η βαθμολογία ώστε να παίξουμε και πάλι με τον Απόλλωνα για τα πλέι οφ. Είμαστε χαρούμενοι που θα ξανάρθουμε στην Πάτρα.

Δουλεύουμε συγκεκριμένα πράγματα που θέλουμε να βγάλουμε στο παιχνίδι. Κι αν βγουν και κάποιες φάσεις, μπορεί η διαφορά να αποκτήσει διαστάσεις και η επίθεση να απελευθερωθεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.