ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παρουσία Αλαφούζου η προπόνηση

Με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο να δίνει το παρόν, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του «τριφυλλιού» ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (4/5, 20:30, novasports, panathinaikos24.gr), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Παρουσία Αλαφούζου η προπόνηση

Η τελευταία προπόνηση των «πρασίνων» πριν το αυριανό ντέρμπι, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, κυκλοφορία της μπάλας, δίτερμα και τελειώματα.

Λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο ο Νάνο δεν αγωνίστηκε στο διπλό, ωστόσο δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του και θα είναι κανονικά στην αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή,. Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Λαγό, Δώνη, Ζέκα, Πράνιτς, Μπεργκ, Κλωναρίδη, Καρέλη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Από την “πράσινη” αποστολή θα λείπει ο Μεχντί Αμπεντ, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αποκόμισε από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ως εκ τούτου δεν θα αγωνιστεί.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.424 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί βρέθηκε σήμερα και ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού παρακολούθησε την προπόνηση και το βράδυ αναμένεται να φάει με τους ποδοσφαιριστές στον Αστέρα, όπου αποσύρεται η ομάδα πριν τους αγώνες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...