ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Transfer Gossip

Τανάσε για το “τριφύλλι” λένε οι Ρουμάνοι

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, φέρεται να είναι ο Κριστιάν Τανάσε, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο υπηρεσιακός προπονητής της Άρτζες Πιτέτσι.

Τανάσε για το

Ο 27χρονος μέσος, που προ καιρού φερόταν να ήταν και στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, γράφεται στον ρουμάνικο Τύπο ότι βρίσκεται στα μεταγραφικά πλάνα των «πρασίνων».

Αυτό αποκάλυψε ο υπηρεσιακός πρόεδρος της Άρτζες Πιτέστι, που διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, εφόσον ο Ρουμάνος μέσος πωληθεί από τη Στεάουα μέχρι τις 6 Αυγούστου.

«Έχω μάθει ότι εδώ κι ένα μήνα η Στεάουα είναι σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, ενώ κάποιες πηγές από το Βουκουρέστι μου έχουν πει και για προτάσεις από την Τουρκία, αλλά δεν ξέρω από ποιες ομάδες», ανέφερε στον Τύπο της Ρουμανίας.

Ωστόσο το σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ανταποκρίνεται στην αλήθεια, με δεδομένο πως ο πρόεδρος της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, έχει θέσει ως τιμή του Τανάσε τα 3,5 εκατ. ευρώ, ποσό απαγορευτικό για τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ