ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τριανταφυλλόπουλος: “Στο Τσάμπιονς Λιγκ, αν είμαστε σοβαροί”

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μιλάει στο "novasports.gr", για το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ, την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τη θέληση των παικτών του Παναθηναϊκού για έξοδο στο Τσάμπιονς Λίγκ.

Τριανταφυλλόπουλος:

Με οδηγό την εντυπωσιακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στον τελικό Κυπέλλου, οι “πράσινοι” υποδέχονται το βράδυ της Κυριακής τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο και θέλουν να αποκτήσουν προβάδισμα για τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου στο novasports.gr:

Για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ:

“Σίγουρα θα είναι δύσκολη συνέχεια, ενώ είχαμε δύσκολη αρχή στα πλέι οφ, γιατί το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν πολύ κοντά σε σχέση με τον τελικό του Κυπέλλου. Έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι στο Περιστέρι, μπορώ να πω ότι και το 1-1 ήταν καλό αποτέλεσμα. Μπορούσαμε κάτι παραπάνω στην αρχή, όμως μετά δεχθήκαμε πίεση, μείναμε με δέκα παίκτες, οπότε δεν είναι κακό αποτέλεσμα η ισοπαλία. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα πρέπει να κάνουμε καλή διαχείριση των παιχνιδιών, να κοιτάξουμε να είμαστε οι κυρίαρχοι στους αγώνες, ώστε να μην δεχθούμε πίεση και να μην τρέχουμε πολύ, γιατί θα είναι δύσκολα”.

Για το αν φοβάται ότι θα εμφανιστούν σημάδια κόπωσης στην ομάδα, καθώς βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν:

“Σίγουρα θα υπάρχει κόπωση και πιο πολύ ψυχολογική, γιατί τα παιχνίδια είναι πολλά από την αρχή της σεζόν και έχουμε ακόμα δύσκολες αναμετρήσεις. Είναι πέντε δύσκολα παιχνίδια από εδώ και πέρα, όμως είμαστε καλά προπονημένοι και προετοιμασμένοι από την αρχή της σεζόν. Το θέμα είναι να διαχειριστούμε καλά τα παιχνίδια και να μην χρειαστεί να κάνουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα ή να κυνηγάμε κάποια σκορ”.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.919 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το Κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ και τις διαφορές που εντοπίζει σε σχέση με τον τελικό Κυπέλλου:

“Είναι διαφορετική η διοργάνωση και διαφορετικός ο σκοπός. Ο τελικός του Κυπέλλου ήταν ένα παιχνίδι ενενήντα λεπτών, στο οποίο ο νικητής πανηγύρισε. Τώρα υπάρχουν και παιχνίδια σκοπιμότητας, είναι ο δεύτερος αγώνας σε μια σειρά έξι παιχνιδιών και θα πρέπει να μπούμε μέσα να παίξουμε το παιχνίδι μας. Θα έχουμε και τον κόσμο μας στο πλευρό μας και είναι κάπως διαφορετικό το παιχνίδι σε σχέση με αυτό του τελικού”.

Για το αν περιμένει διαφορετική εικόνα από τον ΠΑΟΚ:

“Σίγουρα θα είναι διαφορετικός ο ΠΑΟΚ και λόγω των τριών απουσιών που είχε στον τελικό και πιθανότατα να βρίσκονται στο παιχνίδι των πλέι οφ. Μια ήττα όπως ήρθε στον τελικό του Κυπέλλου – και γιατί έχασαν το τρόπαιο και γιατί ήταν βαριά ήττα- θα είναι κίνητρο γι’ αυτούς, ώστε να μπούν στο γήπεδο και να αποδείξουν κάποια πράγματα. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να καταφέρουμε κάτι ανάλογο”.

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει δικό του το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ:

“Από την αρχή της σεζόν βάζουμε στόχους και πιστεύω ότι τους έχουμε πετύχει σε ένα ποσοστό 90%. Θεωρώ πως μπορεί ο Παναθηναϊκός να φτάσει στη δεύτερη θέση και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αρκεί να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως και κάνουμε από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...