ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Το πρώτο βήμα για την 3η θέση

Σε ντέρμπι εξελίχτηκε το πρώτο ματς στη σειρά των μικρών τελικών της Α1 γυναικών μπάσκετ, με τον Παναθηναϊκό να χαμογελάει στο τέλος, παίρνοντας τη νίκη επί του Αθηναϊκού με 58-54.

Το πρώτο βήμα για την 3η θέση

Τον πρώτο βήμα για την ομάδα της Γιασεμής Σαμαντούρα έγινε, καθώς οι «πράσινες» εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους και παρότι δυσκολεύτηκαν, έκαμψαν την αντίσταση του Αθηναϊκού, επικρατώντας με 58-54, στον πρώτο μικρό τελικό.

Το ματς

Χέρι-χέρι πήγαιναν οι δυο ομάδες στην πρώτη περίοδο, με τον Παναθηναϊκό να προηγείται στο τέλος με βραχέα κεφαλή (13-12). Το δεύτερο δεκάλεπτο ανήκε όμως στις γηπεδούχους, οι οποίες κατέφεραν να πάρουν την πρωτοπορία στο σκορ και να πάνε στα αποδυτήρια με προβάδισμα πέντε πόντων (34-29).

Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση
Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση 357 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Κοσμά με 8 πόντους και η Ντέλβα  με 7, τράβηξαν το κουπί στην επίθεση του Παναθηναϊκού, ενώ οι δυο ομάδες είχαν ισορροπία στα ριμπάουντ (17-16). Οι φιλοξενούμενες είχαν δυο λάθη παραπάνω (5-7) ενώ στις ασίστ ο Αθηναϊκός είχε δυο περισσότερες από το «τριφύλλι» (8-10).

Στο 3ο δεκάλεπτο το ματς ξαναέγινε ντέρμπι, καθώς ο Αθηναϊκός μάζεψε τη διαφορά. Η περίοδος τελείωσε με σκορ 45-43, υπέρ του «τριφυλλιού» και όλα έδειχναν πως στο τελευταίο δεκάλεπτο, το ματς θα ήταν θρίλερ.

Το ματς ήταν ντέρμπι και στην τελευταία περίοδο και οι δυο ομάδες ήθελαν τη νίκη. Ωστόσο στο τέλος χαμογέλασε ο Παναθηναϊκός έχοντας την Ντέλβα σε εξαιρετική ημέρα, νικώντας με 58-54, κάνοντας το 1-0 στη σειρά των μικρών τελικών της Α1 γυναικών μπάσκετ.

Την Τετάρτη (7/5) στο κλειστό της Εργάνης, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Αθηναϊκό στον δεύτερο μικρό τελικό, με στόχο τη νίκη και την κατάληψη της 3ης θέσης, αφού η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες.

Τα δεκάλεπτα: 13-12, 34-29, 45-43,58-54

Οι συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Ντέλβα 16, Κωστάκη 12, Χριστινάκη 8, Κοσμά 8, Σλούκα 2, Χρονοπούλου 2, Καλέντζου 2, Μαγκλάρα 2.

Αθηναϊκός: Γλυνιαδάκη 7, Μοσχοπούλου 3, Μέλνικα 9, Παπαμιχαήλ 11, Αξιοπούλου 11, Κασάπογλου 5, Βλάνη 7, Τζεγιαννάκη 1.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.