Στην αναμέτρηση που έγινε νωρίς το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού για τη 2η αγωνιστική του 14ου πρωταθλήματος μπέιζμπολ, ο Παναθηναϊκός νίκησε 15-12 τους Leaders, όμως έγιναν σοβαρά επεισόδια με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του αθλητή του «τριφυλλιού» Γιώργου Πιπέργια.

Ο αθλητής των «Leaders», Τσετσένης διαφώνησε με μια απόφαση του διαιτητή και αφού διαμαρτυρήθηκε τον κλότσησε. Όμως ο διαιτητής, ο οποίος είναι πρώην πυγμάχος, του «απάντησε» με τρεις γροθιές, ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

Παρόλα αυτά όταν σηκώθηκε ο αθλητής της ομάδας της Βουλιαγμένης, καταφέρθηκε εναντίον του αθλητή του Παναθηναϊκού, Γιώργου Πιπέργια, που πήγε να σταματήσει τη συμπλοκή, και τον τραυμάτισε σοβαρά, με τον αθλητή του «τριφυλλιού» να αποχωρεί από το παιχνίδι και  να διακομίζεται στο νοσοκομείο, όπου του έκαναν 8 ράμματα στο χέρι. Μάλιστα ο Πιπέργιας αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα!

Το γεγονός αυτό όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αφού στη συνέχεια ο Τσετσένης πήρε ένα ρόπαλο και το έστρεψε προς ακόμη έναν αθλητή του «τριφυλλιού», τον Φραδέλλο, χωρίς ευτυχώς να καταφέρει να τον τραυματίσει.

Φυσικά ο διαιτητής τον απέβαλλε και οι συμπαίκτες του, τον έδιωξαν από το γήπεδο, με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού να περιμένουν την τιμωρία του παίκτη από την Ομοσπονδία, για την πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών στον Πιπέργια.