Όσο για το ματς, ο κόουτς του «τριφυλλιού» εστίασε στο κακό τελευταίο μισάωρο της ομάδας του, αλλά και στην κόπωση των παικτών του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θέλαμε σήμερα να ήταν γιορτή το ματς, αλλά με όλα αυτά που έγιναν, είναι ντροπή για όλους μας. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο μας για την επιθυμία του να υπάρξει μετακίνηση οπαδών, αλλά σαν χώρα δεν έχουμε πολιτισμό για να κάνουμε τέτοια πράγματα. Ντροπή να μην μπορούμε να διοργανώσουμε ένα παιχνίδι με φιλάθλους και των δυο ομάδων. Πρέπει να ντρεπόμαστε σαν κοινωνία. Ντροπή».

Για το ματς ανέφερε:

«Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα ήταν διαφορετικός. Υπήρχε και μια κούραση στην ομάδα. Είπαμε από τη στιγμή που προηγηθήκαμε, ότι στην επόμενη καλή φάση πρέπει να κάνουμε το 2-0, γιατί αλλιώς θα κιντυνεύσουμε.  Δεν το καταφέραμε. Όσο μένει ο αντίπαλος μέσα στο ματς και εμείς δεν τελειώνουμε τις φάσεις, μπορεί να συμβεί αυτό.

Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο τελευταίο μισάωρο, ο ΠΑΟΚ έπαιξε πιο επιθετικά, νομίζω ότι το 1-1 ήταν δίκαιο. Θέλω να πω και κάτι για έναν μόνο παίκτη από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Σε όλους τους άλλους δίνω συγχαρητήρια. Όχι σε αυτόν, Δεν θα πω ποιος είναι».

Για το αν ο Σαλπιγγίδης ήταν η αιτία της μεταμόρφωσης του ΠΑΟΚ στο Β΄ μέρος:

«Είναι ποιοτικός παίκτης, πάντα προσπαθεί για το καλύτερο και έχει ήθος. Σε αυτές τις περιπτώσεις μέσα στη περιοχή είναι αποτελεσματικός, εμείς είχαμε κακή αμυντική λειτουργία στην συγκεκριμένη φάση και δεχτήκαμε το γκολ. Αυτές οι φάσεις είναι η ειδικότητα του Σαλπιγγίδη».

Για την συνέχεια των πλέι οφ:

«Όλες οι ομάδες είναι κοντά. Είναι ποιοτικές, θα υπάρχει και η κούραση διότι είναι το τέλος της σεζόν και η έλλειψη καθαρού μυαλού. Όποια ομάδα θα έχει την μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση και θα αποφύγει τα λάθη, θα τα καταφέρει στο τέλος».

Για τις αλλαγές των Πέτριτς και Καρέλη είπε:

Ο Πέτριτς είχε σφίξιμο στον δικέφαλο για αυτό βγήκε. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε πιθανό τραυματισμό του και να τον χάσουμε από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Όσο για τον Καρέλη είπε ότι αντικαταστάθηκε από τον Λαγό για να καταφέρει να κλείσει χώρους, η ομάδα του στο κέντρο. Δεν έπαιξαν ρόλο οι αλλαγές, νομίζω. Όταν δεν έχεις το καθαρό μυαλό με αντίπαλους σαν τον ΠΑΟΚ, θα το πληρώσεις».

Ενότητες