ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Ντροπή…»

Σε όλα όσα συνέβησαν πριν από την έναρξη του ματς, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στάθηκε αρχικά ο Γιάννης Αναστασίου στην Συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως όλα αυτά είναι ντροπή για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναστασίου: «Ντροπή…»

Όσο για το ματς, ο κόουτς του «τριφυλλιού» εστίασε στο κακό τελευταίο μισάωρο της ομάδας του, αλλά και στην κόπωση των παικτών του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θέλαμε σήμερα να ήταν γιορτή το ματς, αλλά με όλα αυτά που έγιναν, είναι ντροπή για όλους μας. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο μας για την επιθυμία του να υπάρξει μετακίνηση οπαδών, αλλά σαν χώρα δεν έχουμε πολιτισμό για να κάνουμε τέτοια πράγματα. Ντροπή να μην μπορούμε να διοργανώσουμε ένα παιχνίδι με φιλάθλους και των δυο ομάδων. Πρέπει να ντρεπόμαστε σαν κοινωνία. Ντροπή».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 82.860 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς ανέφερε:

«Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα ήταν διαφορετικός. Υπήρχε και μια κούραση στην ομάδα. Είπαμε από τη στιγμή που προηγηθήκαμε, ότι στην επόμενη καλή φάση πρέπει να κάνουμε το 2-0, γιατί αλλιώς θα κιντυνεύσουμε.  Δεν το καταφέραμε. Όσο μένει ο αντίπαλος μέσα στο ματς και εμείς δεν τελειώνουμε τις φάσεις, μπορεί να συμβεί αυτό.

Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο τελευταίο μισάωρο, ο ΠΑΟΚ έπαιξε πιο επιθετικά, νομίζω ότι το 1-1 ήταν δίκαιο. Θέλω να πω και κάτι για έναν μόνο παίκτη από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Σε όλους τους άλλους δίνω συγχαρητήρια. Όχι σε αυτόν, Δεν θα πω ποιος είναι».

Για το αν ο Σαλπιγγίδης ήταν η αιτία της μεταμόρφωσης του ΠΑΟΚ στο Β΄ μέρος:

«Είναι ποιοτικός παίκτης, πάντα προσπαθεί για το καλύτερο και έχει ήθος. Σε αυτές τις περιπτώσεις μέσα στη περιοχή είναι αποτελεσματικός, εμείς είχαμε κακή αμυντική λειτουργία στην συγκεκριμένη φάση και δεχτήκαμε το γκολ. Αυτές οι φάσεις είναι η ειδικότητα του Σαλπιγγίδη».

Για την συνέχεια των πλέι οφ:

«Όλες οι ομάδες είναι κοντά. Είναι ποιοτικές, θα υπάρχει και η κούραση διότι είναι το τέλος της σεζόν και η έλλειψη καθαρού μυαλού. Όποια ομάδα θα έχει την μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση και θα αποφύγει τα λάθη, θα τα καταφέρει στο τέλος».

Για τις αλλαγές των Πέτριτς και Καρέλη είπε:

Ο Πέτριτς είχε σφίξιμο στον δικέφαλο για αυτό βγήκε. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε πιθανό τραυματισμό του και να τον χάσουμε από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Όσο για τον Καρέλη είπε ότι αντικαταστάθηκε από τον Λαγό για να καταφέρει να κλείσει χώρους, η ομάδα του στο κέντρο. Δεν έπαιξαν ρόλο οι αλλαγές, νομίζω. Όταν δεν έχεις το καθαρό μυαλό με αντίπαλους σαν τον ΠΑΟΚ, θα το πληρώσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...