ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Άνοδος για το πινγκ πονγκ

Η ομάδα ανδρών του "τριφυλλιού" στο πινγκ πονγκ, κατάφερε να επικρατήσει επι της ΑΕΚ και παράλληλα να εξασφαλίσει την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Άνοδος για το πινγκ πονγκ

Πάλεψε και στο τέλος τα κατάφερε. Η αντρική ομάδα πινγκ πονγκ (Βασιλείου, Σενσεβεν, Σιόκος) επικράτησαν με 4-2 επί της ΑΕΚ στο ΣΕΦ και πανηγύρισαν την άνοδο στην Α2 κατηγορία!

Μεγάλη χαρά για την “πράσινη” ομάδα, που πέτυχε το στόχο της και τώρα κοιτάζει ακόμα ψηλότερα από τη νέα σεζόν.

Ο Διονύσης Βασιλείου, προπονητής και παίκτης της ομάδας τόνισε:

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.036 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Είμαστε όλοι χαρούμενοι που πετύχαμε το φετινό μας στόχο. Συγχαρητήρια σε όλους. Ευχαριστούμε τη διοίκηση που ήταν κοντά μας και τους οπαδούς του “τριφυλλιού” που μας στήριξαν και ευχόμαστε τη νέα σεζόν να πάμε ακόμα καλύτερα και σιγά σιγά ο Παναθηναϊκός με τη βοήθεια όλων να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στην επιτραπέζια αντισφαίριση”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.