ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επεισόδια και φωτοβολίδες στη Λεωφόρο (Vids+Pics)

Επεισόδια στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και ανταλλαγή φωτοβολίδων και καθισμάτων ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Επεισόδια και φωτοβολίδες στη Λεωφόρο (Vids+Pics)

Ενώ όλα ήταν έτοιμα για τη σέντρα του αγώνα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που είχαν μπει πριν από πέντε λεπτά στη θύρα των φιλοξενουμένων για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, πέταξαν φωτοβολίδα στην παρακείμενη κερκίδα των φίλων του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να γίνει ανταλλαγή καθισμάτων, φωτοβολίδων και είσοδος των φίλων του τριφυλλιού από τη “θύρα 13”, στον αγωνιστικό χώρο.

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ /  PLAY OFF / PANATHINAIKOS - PAOK

Αμέσως έφυγαν απ’ τις θέσεις τους, οι πρόεδροι των δύο ομάδων, κ.κ Γιάννης Αλαφούζος και Ιβάν Σαββίδης, πηγαίνοντας προς το μέρος των φίλων του ΠΑΟΚ, ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση, μάταια όμως καθώς συνεχίστηκαν οι αντεγκλήσεις ανάμεσα στους οπαδούς και κάπου εκεί είχαμε και είσοδο των δυνάμεων ΜΑΤ.

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ /  PLAY OFF / PANATHINAIKOS - PAOK

Οι διαιτητές αμέσως πήγαν στα αποδυτήρια, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ εντός αγωνιστικού χώρου ο Γιάννης Αναστασίου ήταν έξαλλος με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που έβλεπε να μπαίνουν μέσα στο χορτάρι, καθώς ο κίνδυνος τιμωρίας του γηπέδου, είναι αρκετά μεγάλος.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.264 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

[jwplayer mediaid=”18941″]

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.