Ο δρόμος για την πρώτη θέση στα πλέι οφ, πλέον είναι στρωμένος με …αγκάθια, καθώς η πιθανότητα τιμωρίας της έδρας του Παναθηναϊκού, αλλά και η αφαίρεση βαθμών (αν συμβεί, πιθανώς θα είναι τη νέα σεζόν)  είναι πιθανά σενάρια, τα οποία μπορεί να κοστίσουν στο «τριφύλλι».

Ο διαιτητής Παππάς στο φύλλο αγώνος που συνέταξε χθες, κάνει λόγο για ρίψη αντικειμένων αλλά και για είσοδο φιλάθλων του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο, ενδέχεται να επιφέρουν ποινές κεκλεισμένων των θυρών, βαριά χρηματικά πρόστιμα, ενώ βάσει του Πειθαρχικού Κώδικα, η αφαίρεση βαθμών μπορεί να φτάσει έως και τους 5 βαθμούς!

Μέσα σε όλα αυτά, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου καλείται την Τετάρτη να παίξει έναν «τελικό», στην Τρίπολη με τον Αστέρα, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο. Το αρχικό πλεονέκτημα των δύο βαθμών έχει κάνει φτερά πλέον με τους Αρκάδες να έχουν μπει γερά στο κόλπο της πρώτης θέσης.

Επιστροφή Νάνο και Αμπέντ

Ο Γιάννης Αναστασίου στο ματς της Τρίπολης θα έχει και πάλι στη διάθεση του τους Νάνο και Αμπέντ, ωστόσο άγνωστο είναι ακόμα αν είναι 100% έτοιμοι, κάτι που θα φανεί από σήμερα.

Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτριτς, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο χθεσινό ματς λόγω ενός σφιξίματος που είχε στον δικέφαλο.