Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Είδαμε τον Παναθηναϊκό να είναι καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο αλλά να πέφτει η απόδοση του στο δεύτερο και τελικά να έρχεται η ισοπαλία.

«Συμφωνώ με αυτό και θεωρώ ότι το 1-1 είναι δίκαιο σκορ. Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και ο αντίπαλος μας έπαιξε καλά στο δεύτερο μέρος. Δεν είχαμε τόσες ευκαιρίες. Είμαι στεναχωρημένος για το γκολ που δεχτήκαμε και τον τρόπο με το οποίο το δεχτήκαμε αλλά θεωρώ ότι ο αντίπαλος άξιζε την ισοφάριση. Πρέπει να το πω».

Γιατί θεωρείς ότι είχαμε αυτή τη μετάπτωση στην εικόνα της ομάδας;

«Είμαστε στα πλέι οφ, είναι δύσκολα παιχνίδια, είμαστε λίγο κουρασμένοι. Όλα αυτά μαζί. Η απόδοση μας έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά εύχομαι να συνεχίσουμε χωρίς να έχουμε μεταπτώσεις στην απόδοση μας όπως είχαμε σήμερα και να πάμε στην πρώτη θέση».

Τρεις ομάδες πλέον είναι στην κορυφή και ο Ατρόμητος μόλις έναν βαθμό πιο πίσω.

«Είμαστε όλοι πολύ κοντά πλέον. Τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέροντα αλλά ελπίζω να φτάσουμε στον στόχο μας που είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ».

Θεωρείς καθοριστικά τα παιχνίδια που έρχονται με τον Αστέρα Τρίπολης;

«Νομίζω ότι τώρα πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε όλα τα ματς που έρχονται και σίγουρα το επόμενο. Αν το πάρουμε θεωρώ ότι θα είμαστε σε πλεονεκτική θέση».

Η σεζόν ολοκληρώνεται σε λιγότερο από ένα μήνα έχεις κάποια ενημέρωση για το αν θα παραμείνεις η όχι;

«Όχι ακόμα δεν έχω καμία ενημέρωση. Θέλω να τελειώσει η σεζόν και μετά θα μιλήσω με τους ανθρώπους της ομάδας».

Πριν την έναρξη του αγώνα είδαμε κάποια λυπηρά επεισόδια, έχεις να πεις κάτι;

«Είδατε ότι ήθελαν να γίνουν αυτά που έγιναν. Αν θέλουν να πλακωθούν ας πλακωθούν εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Απλά νιώθω λυπημένος για τον κόσμο που ήρθε και ήθελε απλά να δει το παιχνίδι με τις οικογένειες του».