ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: “Να δημιουργήσουμε τον Παναθηναϊκό του μέλλοντος”

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με συνέντευξη που παραχώρησε στο "sport24", ξεκαθάρισε ότι ο βασικός στόχος του Παναθηναϊκού, ήταν η δημιουργία ελληνικού κορμού, όμως το πλάνο δεν επετεύχθη και αυτός ήταν ένας απ' τους λόγους που λύθηκε η συνεργασία με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Γιαννακόπουλος:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για την αποτυχία στην Ευρωλίγκα και για τον “Ελληνικό” Παναθηναϊκό, που όπως χαρακτηριστικά τόνισε, θέλει να δημιουργήσει.

«Δεν μπορούμε να κρύψουμε μια μεγάλη αλήθεια προς τον κόσμο ότι στο βασικό μας στόχο έχουμε αποτύχει. Ο βασικός μας στόχος ήταν να αρχίσουμε τη δημιουργία ενός κορμού Ελλήνων παικτών στους οποίους θα βασιστούμε στο μέλλον. Μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε και να προσδιορίσουμε την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού. Στο πλαίσιο αυτό εντάχθηκαν οι μεταγραφές των Παππά και Γιάνκοβιτς, ακολουθώντας την επένδυση με τους Χαραλαμπόπουλο και Διαμαντάκο. Θεωρώ ότι ως προς το κομμάτι αυτό, που για μένα είναι το πιο σημαντικό αποτύχαμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Και αφού επεσήμανε ότι αυτό το πλάνο είχε συζητηθεί στην αρχή της σεζόν, πρόσθεσε: «Αυτός ήταν ο λόγος που λύθηκε η συνεργασία με τον κύριο Πεδουλάκη. Θα ήμουν αχάριστος αν έλεγα ότι δεν του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί αυτό που έκανε στην περσινή περίοδο δεν είναι εύκολο. Πήρε πρωτάθλημα με 3-0 και με δύο νίκες στο Φάληρο καθώς και κύπελλο σε μια χρονιά ειδικών συνθηκών στην οποία κατάφερε ν’ ανταπεξέλθει, όμως φέτος ήταν αποτυχία αυτό που συνέβη».

 Παράλληλα, ο διοικητικός ηγέτης της “πράσινης” ΚΑΕ τόνισε, ότι «αν έρθει ο τίτλος ας έρθει, καλοδεχούμενος θα είναι. Όμως ο μεγάλος μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε τον ελληνικό Παναθηναϊκό του μέλλοντος. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι θα βασιζόμαστε μόνο στους ξένους».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 41.009 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και κατέληξε λέγοντας: «Είμαι βέβαιος ότι ο κύριος Αλβέρτης θα ακολουθήσει το πλάνο μας γιατί γνωρίζει τον Παναθηναϊκό καλύτερα από τον καθένα. Όλη του τη ζωή στον Παναθηναϊκό την έχει περάσει άρα μπορεί να κατανοήσει τη φιλοσοφία μας και την θέλησή μας, κυρίως, να χτίσουμε τον Παναθηναϊκό της επόμενης δεκαετίας- εικοσαετίας με βάση τα Ελληνόπουλα και όχι τους ξένους.

Σ’ αυτό το θέμα θα είμαι κάθετος είτε ο προπονητής μας λέγεται Αλβέρτης, είτε Πεδουλάκης, είτε Ομπράντοβιτς…

Αυτό είναι το πλάνο μας κι οφείλει να το ακολουθήσει. Είναι μονόδρομος! Για όλους μας. Και κυρίως δεν είναι κάτι συζητήσιμο ή διαπραγματεύσιμο. Αυτό είναι κι αυτό θα γίνει…Χωρίς περισσότερα λόγια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...