ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανδριανός: “Ανέτοιμες οι ΠΑΕ…”

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, με δήλωσή του για τα χθεσινά επεισόδια στη Λεωφόρο, έκανε λόγο για μη ετοιμότητα των ΠΑΕ για την αντιμετώπιση της βίας και ζήτησε την τιμωρία των "κακοποιών στοιχείων".

Ανδριανός:

Αναλυτικά

«Τα χθεσινά γεγονότα ντροπής αποδεικνύουν πως οι ΠΑΕ ήταν ανέτοιμες να συμβάλουν στο μέτρο που τους αντιστοιχεί στην αντιμετώπιση της βίας. Αυτό το δεδομένο πρέπει όλοι να το λάβουμε σοβαρά υπόψη στο σχεδιασμό της δράσης μας από δω και στο εξής.

Είμαι βέβαιος ότι η Δικαιοσύνη και η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας θα διερευνήσουν τις ευθύνες για όσα συνέβησαν, καθώς επίσης θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για την άμεση ταυτοποίηση και την τιμωρία των κακοποιών στοιχείων που για ακόμη μία φορά αμαύρωσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο, χρησιμοποιώντας προς τούτο και το διαθέσιμο οπτικό υλικό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.