ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δρόμος στρωμένος με αγκάθια…

Οι «πράσινοι» μπορεί να βρίσκονται στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ, μαζί με ΠΑΟΚ και Αστέρα, ωστόσο μετά τα χθεσινά γεγονότα, τα προβλήματα του Παναθηναϊκού, δεν είναι αγωνιστικά… αλλά εξωαγωνιστικά, καθώς κινδυνεύει με βαριά τιμωρία.

Δρόμος στρωμένος με αγκάθια…

Ο δρόμος για την πρώτη θέση στα πλέι οφ, πλέον είναι στρωμένος με …αγκάθια, καθώς η πιθανότητα τιμωρίας της έδρας του Παναθηναϊκού, αλλά και η αφαίρεση βαθμών (αν συμβεί, πιθανώς θα είναι τη νέα σεζόν)  είναι πιθανά σενάρια, τα οποία μπορεί να κοστίσουν στο «τριφύλλι».

Ο διαιτητής Παππάς στο φύλλο αγώνος που συνέταξε χθες, κάνει λόγο για ρίψη αντικειμένων αλλά και για είσοδο φιλάθλων του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο, ενδέχεται να επιφέρουν ποινές κεκλεισμένων των θυρών, βαριά χρηματικά πρόστιμα, ενώ βάσει του Πειθαρχικού Κώδικα, η αφαίρεση βαθμών μπορεί να φτάσει έως και τους 5 βαθμούς!

Μέσα σε όλα αυτά, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου καλείται την Τετάρτη να παίξει έναν «τελικό», στην Τρίπολη με τον Αστέρα, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο. Το αρχικό πλεονέκτημα των δύο βαθμών έχει κάνει φτερά πλέον με τους Αρκάδες να έχουν μπει γερά στο κόλπο της πρώτης θέσης.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.362 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιστροφή Νάνο και Αμπέντ

Ο Γιάννης Αναστασίου στο ματς της Τρίπολης θα έχει και πάλι στη διάθεση του τους Νάνο και Αμπέντ, ωστόσο άγνωστο είναι ακόμα αν είναι 100% έτοιμοι, κάτι που θα φανεί από σήμερα.

Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτριτς, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο χθεσινό ματς λόγω ενός σφιξίματος που είχε στον δικέφαλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...