ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Instant Replay εν όψει…

Τη χρήση του instant replay στα πλέι οφ της Basket League ΟΠΑΠ, που ξεκινούν από αύριο, γνωστοποίησε ο ΕΣΑΚΕ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Instant Replay εν όψει…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

Σε λειτουργία μπαίνει ο κανόνας για το Instant Replay και στα φετινά Playoffs με τη συνδρομή της Novasports και της ΝΕΡΙΤ. Συγκεκριμένα, θα υπάρχει η δυνατότητα εφαρμογής στους τηλεοπτικούς αγώνες ο κανόνας του άρθρου 46.12 του Κανονισμού Παιδιάς της FIBA, σύμφωνα με τον οποίο ο Α’ διαιτητής του αγώνα έχει την εξουσία να εγκρίνει και να χρησιμοποιήσει τεχνικό εξοπλισμό, εφόσον είναι διαθέσιμος, για να αποφασίσει προτού υπογράψει το φύλλο αγώνα (περιοριστικά), αν η τελευταία προσπάθεια για καλάθι στο τέλος κάθε περιόδου ή κάθε παράτασης έγινε κατά τη διάρκεια του χρόνου του αγώνα και/ή εάν η προσπάθεια αυτή για καλάθι προσμετράται για 2 ή για 3 πόντους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.