ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μαζαράκης: “Αυτές οι συμπεριφορές είναι απαράδεκτες”

Στο απαράδεκτο γεγονός του τραυματισμού των δύο αθλητών του Παναθηναϊκού ,Πιπεργιά και Φραδέλο, στάθηκε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Η ΠΡΑΣΙΝΗ" ο Τομ Μαζαράκης, προπονητής της ομάδας μπέιζμπολ της ομάδας των πρασίνων.

Μαζαράκης:

Αρχικά είπε: “Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό με εξαίρεση φυσικά το απαράδεκτο αυτό γεγονός. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά. Εμείς καταφέραμε να κρατήσουμε μια διαφορά ασφαλείας μέχρι το τέλος παίρνοντας τη νίκη με 15-12. Ευτυχώς υπήρχαν αρκετοί παίκτες στον πάγκο για να αναπληρώσουν το κενό του Πιπέργια, που τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει εκτός τουλάχιστον για έναν μήνα”.

Ενώ για το απαράδεκτο αυτό συμβάν ο τεχνικός του «τριφυλλιού» σημείωσε: “Αυτές οι συμπεριφορές δεν έχουν θέση στο ελληνικό μπέιζμπολ. Όλοι είμαστε φίλοι μεταξύ μας. Ακόμη και αν κάποιος αθλητής διαφωνεί με μια διαιτητική απόφαση, τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές. Είναι απαράδεκτο να προβαίνουμε σε βίαιες πράξεις. Λυπάμαι πολύ τα υπόλοιπα παιδιά των Ηγετών, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία που πρέπει να απομακρυνθούν από την ομάδα. Η Ομοσπονδία έχει ενημερωθεί και αναμένεται να υπάρξει ετυμηγορία. Τα υπόλοιπα παιδιά δε φταίνε για την συμπεριφορά ενός αθλητή, αλλά ο σύλλογος πρέπει να τον αποβάλλει και φυσικά να τιμωρηθεί από την Ομοσπονδία”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...