ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χουχούμης: “Θέλαμε τη νίκη αλλά…”

Στο γεγονός ότι οι πράσινοι ήθελαν τη νίκη αλλά τους βγήκε η κούραση στάθηκε ο Διαμαντής Χουχούμης.

Χουχούμης:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Διαμαντή Χουχούμη:

“Όλες οι ομάδες είμαστε στην ίδια βαθμολογία εκτός του Ατρομήτου. Θέλαμε τη νίκη, δυστυχώς στα τελευταία λεπτά δεχτήκαμε ένα γκολ και είναι λογικό να μας έχει βγει η κούραση γιατί είναι πολλά τα παιχνίδια.

Αφήνουμε πλέον πίσω το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, κοιτάμε τον Αστέρα, είναι αρκετά καλός επιθετικά αλλά εμείς κοιτάμε μόνο τη νίκη. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε όπως και στο πρώτο μισό και όπως και στο δεύτερο και οι λεπτομέρειες κρίνουν αυτά τα παιχνίδια”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.