ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: “Είναι ματς-κλειδί με τον Αστέρα…”

O Γιάννης Αναστασίου στην κάμερα της nova τόνισε ότι είναι πολύ σημαντική η αναμέτρηση με τον Αστέρας Τρίπολης.

Αναστασίου:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου στο novasports.gr:

Όσο περνούν τα παιχνίδια, είναι λογικό να βγαίνει η κόπωση στην ομάδα σε αυτή τη δύσκολη διαδικασία των πλέι οφ. Αλλάζει τα πλάνα σας η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ;

«Νομίζω ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα και όλες οι ομάδες είναι κοντά. Αυτό που τόνισα στα παιδιά, είναι ότι το σημαντικό για εμάς είναι να βελτιωθούμε στις λεπτομέρειες. Δυστυχώς και στα δύο ματς των πλέι οφ, δεν ήμασταν καλοί στις λεπτομέρειες. Μπορώ να καταλάβω την κούραση, την ψυχολογική πιο πολύ, και θα χρειαστεί να βρούμε δυνάμεις και ενέργεια, ώστε να κλείσουμε καλά τα πλέι οφ, αν θέλουμε να είμαστε αυτοί που θα κερδίσουν το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι έτοιμη στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και είμαστε σε καλό επίπεδο. Απλά θέλουμε να βελτιωθούμε λίγο ψυχολογικά και να βελτιώσουμε τις λεπτομέρειες. Νομίζω ότι αν γίνει αυτό, τότε από εκεί και πέρα θα έχουμε τον πρώτο λόγο».

Δεν μπορείτε να κάνετε ουσιαστική προετοιμασία, αφού είναι λίγες οι ημέρες μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Τι μπορεί να αλλάξει στην εικόνα του Παναθηναϊκού στο ματς της Τετάρτης με τον Αστέρα;

«Σίγουρα πρέπει να αλλάξουν πολλά. Τώρα αρχίζει να παίζει μεγάλο ρόλο η κούραση και θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε φρέσκοι και το κυριότερο αποτελεσματικοί. Γιατί στο ματς με τον Ατρόμητο χάσαμε ευκαιρίες και ειδικά σε αυτό το επίπεδο θα πρέπει να τις τελειώνουμε, ενώ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι πριν γίνει το 1-1. Δεν το κάναμε και νομίζω ότι θα είναι σημαντικό στα επόμενα παιχνίδια να είμαστε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες μας. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι θα είναι όλα καλά για εμάς».

Τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με τον Αστέρα, θεωρείτε ότι ουσιαστικά θα κρίνουν πολλά για τον Παναθηναϊκό σε αυτό το μίνι- πρωτάθλημα;

«Και τα δύο ματς είναι «κλειδιά», γιατί αν πάρουμε θετικά αποτελέσματα σε αυτά τα δύο παιχνίδια, τότε θα έχουμε τον πρώτο λόγο. Σίγουρα θα είναι δύσκολο, γιατί και ο Αστέρας μετά τη νίκη του επί του Ατρόμητου και την ισοπαλία επί του ΠΑΟΚ, απαιτεί και περιμένει κάτι καλύτερο και σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ευελπιστώ να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι. Σίγουρα θα είναι δύσκολο, γιατί θα είναι το τρίτο γι’ αυτούς και το τέταρτο για εμάς μέσα σε λίγες ημέρες, αλλά τι να κάνουμε; Αφού αυτή είναι η διαδικασία, πρέπει να συνεχίσουμε».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 90.089 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα μικρό κέρδος για την ομάδα είναι η ανοδική πορεία του Πέτριτς και κυρίως το γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ; Έχω την εντύπωση ότι είχε αγχωθεί μέχρι να σκοράρει… Θεωρείτε ότι κερδίζετε πλέον και αυτή την σπουδαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα;

«Ναι, σίγουρα. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης και νομίζω ότι του έφυγε ένα μεγάλο βάρος. Αν και για να πω την αλήθεια, του είχα πει πριν από τον αγώνα ότι ήμουν σίγουρος ότι θα έβαζε γκολ στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι να μην μείνουμε εκεί, αλλά να συνεχίσει με την ίδια διάθεση και την ίδια διάρκεια. Προσπαθεί να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, είναι σε καλύτερο επίπεδο, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τα συνεχόμενα παιχνίδια και να τον προφυλάξουμε, ώστε να τον έχουμε έτοιμο και στα επόμενα ματς»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...