Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Το ΔΣ της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Μπέιζμπμολ σε έκτακτη συνεδρίαση του, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό αθλητή του ΑΟ Παναθηναϊκού από αθλητή του Α.Σ. Ηγέτες Βουλιαγμένης στον αγώνα μεταξύ των σωματείων ΑΟ Παναθηναϊκός και Α.Σ. Ηγέτες Βουλιαγμένης στις 4/5/2014 για το 14ο Πρωταθλήμα Α΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών 2014, που διεξήχθη στο ολυμπιακό προπονητήριο μπέιζμπολ του Ελληνικού, αποφάσισε τα εξής:

Για τον αθλητή του σωματείου Α.Σ. Ηγέτες Βουλιαγμένης Τσετσένη για την βιαιοπραγία, την πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών, επέβαλε την ποινή του δια βίου αποκλεισμού του από το άθλημα του μπέιζμπολ, καθώς και τον αποκλεισμό του από την είσοδο στα γήπεδα μπέιζμπολ του Ελληνικού.

Επίσης, το Δ.Σ. αποφάσισε την αναβολή των αγώνων που συμμετέχει το σωματείο Α..Σ Ηγέτες Βουλιαγμένης, μέχρι να εξετάσει διεξοδικά τα γεγονότα.

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Μπέιζμπολ καταδικάζει την αντιαθλητική συμπεριφορά που σημειώθηκε στον συγκεκριμένο αγώνα και θα εξετάσει διεξοδικά τα γεγονότα καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτά και θα εκδώσει τις επόμενες ημέρες σχετικές αποφάσεις. Η Ε.Φ.Ο.Μ. θα προβεί σε κάθε δυνατό μέτρο ώστε να αποτρέψει τέτοια θλιβερά περιστατικά».