ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δια βίου αποκλεισμός στον αθλητή που τραυμάτισε παίκτη του Παναθηναϊκού

Άμεση ήταν η αντίδραση της Ε.Φ.Ο.Μ. για τον αθλητή των Leaders Βουλιαγμένης. Η ομοσπονδία αποφάσισε τον αποκλεισμό του, δια βίου και το θέτει εκτός αθλήματος. Παράλληλα η ομοσπονδία καταδίκασε την αντιαθλητική συμπεριφορά και τόνισε πως θα προβεί σε κάθε μέτρο, για την αποτροπή τέτοιων γεγονότων.

Δια βίου αποκλεισμός στον αθλητή που τραυμάτισε παίκτη του Παναθηναϊκού

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Το ΔΣ της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Μπέιζμπμολ σε έκτακτη συνεδρίαση του, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό αθλητή του ΑΟ Παναθηναϊκού από αθλητή του Α.Σ. Ηγέτες Βουλιαγμένης στον αγώνα μεταξύ των σωματείων ΑΟ Παναθηναϊκός και Α.Σ. Ηγέτες Βουλιαγμένης στις 4/5/2014 για το 14ο Πρωταθλήμα Α΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών 2014, που διεξήχθη στο ολυμπιακό προπονητήριο μπέιζμπολ του Ελληνικού, αποφάσισε τα εξής:

Για τον αθλητή του σωματείου Α.Σ. Ηγέτες Βουλιαγμένης Τσετσένη για την βιαιοπραγία, την πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών, επέβαλε την ποινή του δια βίου αποκλεισμού του από το άθλημα του μπέιζμπολ, καθώς και τον αποκλεισμό του από την είσοδο στα γήπεδα μπέιζμπολ του Ελληνικού.

Επίσης, το Δ.Σ. αποφάσισε την αναβολή των αγώνων που συμμετέχει το σωματείο Α..Σ Ηγέτες Βουλιαγμένης, μέχρι να εξετάσει διεξοδικά τα γεγονότα.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Μπέιζμπολ καταδικάζει την αντιαθλητική συμπεριφορά που σημειώθηκε στον συγκεκριμένο αγώνα και θα εξετάσει διεξοδικά τα γεγονότα καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτά και θα εκδώσει τις επόμενες ημέρες σχετικές αποφάσεις. Η Ε.Φ.Ο.Μ. θα προβεί σε κάθε δυνατό μέτρο ώστε να αποτρέψει τέτοια θλιβερά περιστατικά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.