ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Ενδιαφέρον από Γαλλία, Ιταλία για Σίλντενφελντ”

Ο ατζέντης του Γκόρντον Σίλντενφελντ, Μάριο Κνεζ, τόνισε ότι για τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό ενδιαφέρονται γαλλικοί και ιταλικοί σύλλογοι αλλά δεν ανέφερε τίποτα για παραμονή στον Παναθηναϊκό.

Προ ημερών, η αυστριακή εφημερίδα Kleinen Zeitung έφερε στο προσκήνιο την πρόθεση της Στουρμ Γκατζ να κινηθεί εκ νέου για την απόκτηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, κρίνοντας ότι στη διετή παραμονή του συνέβαλε στη δημιουργία μίας αξιόπιστης αμυντικής γραμμής.

Ο Κροάτης στόπερ φόρεσε τη φανέλα της αυστριακής ομάδας για δύο σεζόν, το 2009-10 και το 2010-11 και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Ήταν βασικός στην ενδεκάδα και πανηγύρισε δύο τίτλους, το Κύπελλο του 2010 και το πρωτάθλημα του 2011.

Ωστόσο, ο ατζέντης του Σίλντενφελντ, Μάριο Κνεζ, έσπευσε να διαψεύσει τη σχετική φημολογία και μίλησε για ενδιαφέρον από τη Γαλλία και την Ιταλία.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 2.969 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Το γραφείο μου έχει μία γενική επικοινωνία με τη διοίκηση της Στουρμ Γκρατς, αλλά αυτή δεν αφορά τον Γκόρντον Σίλντενφελντ. Δεν θα συμφωνήσω με το ρεπορτάζ της εφημερίδας. Ο Γκόρντον δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ντιναμό Μόσχας για άλλον ένα χρόνο και υπάρχει ενδιαφέρον για την αγορά του από την Ιταλία και τη Γαλλία” τόνισε ο Κροάτης μάνατζερ στην ιστοσελίδα www.sportnet.at.

Η είδηση που προκύπτει, εκτός από τους ενδιαφερόμενους από την Ιταλία (σ.σ. Λάτσιο) και τη Γαλλία, είναι ότι ο ατζέντης του δεν αναφέρεται στην προοπτική της παραμονής του Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό. Όπως φαίνεται τουλάχιστον σε πρώτη φάση, η ΠΑΕ δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Ντιναμό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.