ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράσινη λάμψη στα βραβεία ΝΟVA

Τα βραβεία της NOVA για το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας είχαν άρωμα Παναθηναϊκού.

Πράσινη λάμψη στα βραβεία ΝΟVA

Την… τιμητική του είχε ο Παναθηναϊκός στα καθιερωμένα πλέον βραβεία της NOVA για τους κορυφαίους της χρονιάς στην Σούπερ Λίγκα.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» πήραν τρεις απ’ τις σημαντικότερες διακρίσεις, με κυριότερη αυτή του Γιάννη Αναστασίου, που αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς. Ο Έλληνας τεχνικός, επιβραβεύτηκε ουσιαστικά για το έργο του να αναμορφώσει τους «πράσινους» στηριζόμενους στα νέα παιδιά.

Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Μάρκους Μπεργκ, που κατά γενική ομολογία ήταν ο κορυφαίος επιθετικός του πρωταθλήματος, ενώ το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου παίκτη πήγε στον νεαρό άσο των «πράσινων», Σπύρο Ρισβάνη.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.229 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βραβεία παρέλαβαν επίσης ο Εστέμπαν Σολάρι της SKODA Ξάνθης ως πρώτος σκόρερ, ο τερματοφύλακας της Βέροιας, Νίκος Αναστασόπουλος για την απόκρουση της χρονιάς (στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ) και ο Ντουντού του ΟΦΗ για το ωραιότερο γκολ (απέναντι στον Εργοτέλη).

Επίσης, βραβεύτηκε ο Τάσος Καραμάνος του Ατρομήτου για την καλύτερη ασίστ στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι και ο Φανούρης Γουνδουλάκης του Πλατανιά για την ομορφότερη δήλωση, μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τέλος, το κοινό απένειμε βραβείο Fair Play στον ιδιοκτήτη της «ελαφράς ταξιαρχίας», Σταμάτη Βελλή, ο οποίος όμως αρνήθηκε να το παραλάβει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.