ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νίκη με φόντο… τα αστέρια

Με στόχο το πρώτο «τρίποντο» που θα τον φέρει πιο κοντά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται απόψε (20:30,NS1, panathinaikos24.gr) από τον Αστέρα στην Τρίπολη, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Νίκη με φόντο… τα αστέρια

Προβάδισμα για την 1η θέση των πλέι οφ που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να αποκτήσει απόψε το «τριφύλλι» στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, που ψάχνει την πρώτη του νίκη, μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες. Χωρίς Καρέλη και Νάνο οι «πράσινοι».

Τα δύο συνεχόμενα ματς με τον Αστέρα για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είναι πολύ σημαντικά, καθώς με τα νέα δεδομένα στη βαθμολογία μετά και την αφαίρεση των τριών βαθμών του ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, αν τα κερδίσει θα έχει τον πρώτο λόγο για την πρωτιά στον όμιλο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αναστασίου, δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Καρέλη και Νάνο (ο πρώτος μένει εκτός για λόγους ξεκούρασης, ο δεύτερος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του).

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.176 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν στο «Θ. Κολοκοτρώνης» με τους Καπίνο κα΄τω από τα δοκάρια, στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά με Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ και Χουχούμη, στο κέντρο αμυντικό χαφ θα είναι ο Μέντες, μαζί με Ζέκα Αμπέντ η Πράνιτς, ενώ στην επίθεση με Μπεργκ και Κλωναρίδη, με τον Ατζαγκούν να βρίσκεται πίσω τους.

Την αποστολή θα συμπληρώσουν οι Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Μαρινάκης, Ντίνας, Δώνης, Λαγός και Πέτριτς.

Υπενθυμίζεται, όπως έχει ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ, πως το «τριφύλλι» δεν θα έχει την συμπαράσταση του κόσμου του στην Τρίπολη, καθώς επεστράφησαν τα περίπου χίλια εισιτήρια που είχαν λάβει οι «πράσινοι» από τους Αρκάδες, μετά και τα όσα συνέβησαν στην Λεωφόρο την περασμένη Κυριακή με τον ΠΑΟΚ.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.