ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Να τελειώσει σήμερα…

Τη νίκη που θα του δώσει και την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ γυναικών, θέλει σήμερα (18:00) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φιλοξενείται στο κλειστό της Εργάνης από τον Αθηναϊκό, στον δεύτερο μικρό τελικό.

Να τελειώσει σήμερα…

Οι «πράσινες» είχαν κερδίσει στο πρώτο ματς στον «Τάφο του Ινδού» με 58-54 τον Αθηναϊκό και πλέον είναι μια νίκη μακριά από την κατάληψη της 3ης θέσης του πρωταθλήματος. Η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες, επομένως αν η ομάδα της Γιασεμής Σαμαντούρα δεν καταφέρει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, θα έχει άλλη μια ευκαιρία, στη Λεωφόρο την Κυριακή.

Αναλυτικά οι σημερινοί αγώνες:

2η αγωνιστική, Δ΄ φάση

Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση
Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση 354 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βούλας 20.00 ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας – ΑΕ Σουρμένων Ελληνικού (Καλδίρης, Μαγκλογιάννης, Τσώνος Β. – Ντάβαρης), Εργάνης 18.00 Αθηναϊκός ΑΣ – Παναθηναϊκός ΑΟ (Παπαθανασίου, Καρδάρης – Μαυρουδής).

Β’ φάση πλέι οφ (θέσεις 5-8)

Κω 16.00 ΑΣ Κώων Ιπποκράτης – ΠΑΟΚ (Χρηστίδης Ηλ, Σπυρόπουλος Σπ.)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.