Ποδόσφαιρο

Τα έσοδα του Παναθηναϊκού από το Μουντιάλ

Ένα σημαντικό ποσό αναμένεται να λάβει ο Παναθηναϊκός από τους παίκτες του, που θα αγωνιστούν στο επερχόμενο Μουντιάλ στην Βραζιλία, γεγονός που θα αποτελέσει μια σημαντική ανάσα στα οικονομικά του συλλόγου.

Αρχής γενομένης από τους Κροάτες του «τριφυλλιού», Πράνιτς και Σίλντενφελντ οι οποίοι έχουν ήδη προσκληθεί στην προεπιλογή του προπονητή της Εθνικής Κροατίας, Νίκο Κόβατς και λογικά θα είναι στην τελική 23αδα που θα ταξιδέψει στην Βραζιλία τον Ιούνιο.

Ο τρίτος «μουντιαλικός» αναμένεται να είναι ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος λογικά θα κληθεί από τον Φερνάντο Σάντος για να αποτελέσει τον δεύτερο τερματοφύλακα της Εθνικής μας, πίσω από τον Καρνέζη.

Τα χρήματα που έχει λαμβάνειν ο Παναθηναϊκός από τους τρεις παίκτες του είναι περίπου στις 200.000 έκαστος, ποσό αυξημένο σε σχέση με τα χρήματα που έλαβε το «τριφύλλι» στο Euro του 2012, όταν το ποσό ανα παίκτη ήταν στα 156.000 ευρώ.

Για τον Σίλντεφελντ ωστόσο το ποσό θα είναι μικρότερο καθώς το μισό ποσό θα μοιραστεί σε ΠΑΟΚ και Ντιναμό Μόσχας, καθώς η ΦΙΦΑ πληρώνει τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε ο ποδοσφαιριστής τη τελευταία διετία των προκριματικών, ενώ σε ενδεχόμενη συμμετοχή και του Πέτριτς στην εθνική Κροατίας, ο Παναθηναϊκός θα λάβει περισσότερα χρήματα.

Exit mobile version