ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: “Κερδίσαμε δίκαια”

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη, παρουσιάστηκε στην κάμερα της "Νova" ο Γιάννης Αναστασίου, μετά το τέλος του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναστασίου:

Ο τεχνικός του “τριφυλλιού”, σχολίασε  αρχικά, πως η νίκη ήρθε δίκαια και τόνισε, πως η υπεροχή του Παναθηναϊκού φάνηκε στο γεγονός ότι τελείωσε τις φάσεις που δημιούργησε.

«Σήμερα τελειώσαμε τις φάσεις. Θεωρώ οτι δίκαια ήμασταν οι νικητές του παιχνιδιού. Σε κάθε επίθεση που κάναμε φαινόταν η υπεροχή μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.