ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: “Πετύχαμε μια σημαντική νίκη”

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη και την καλή εμφάνιση, ήταν ο Γιάννης Αναστασίου, στη Συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, όμως όπως τόνισε, ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και όλα μένουν ανοικτά.

Αναστασίου:

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Αστέρα και απέδειξε πως είναι το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση στα πλέι οφ, αλλά ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στη νίκη και την καλή εμφάνιση με 3-1 επί των Αρκάδων.

«Ήρθαμε εδώ μετά τις ισοπαλίες και ξέραμε πως θέλουμε μόνο νίκη. Πιστεύω με την ποιότητα και την ταχύτητα που είχαμε, αξιοποιήσαμε τους χώρους. Θα μπορούσαμε να σημειώσουμε πολλά περισσότερα. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον Αστέρα, αλλά εδώ που είμαστε σημαντικές είναι οι νίκες. Δείχνουμε πως έχουμε τα αποθέματα και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Σημαντική νίκη κόντρα στον Αστέρα. Όλη η προσοχή στο ματς της Κυριακής», τόνισε αρχικά ο 41χρονος κόουτς.

Όσο για το προσεχές ματς των δύο ομάδων στη Λεωφόρο,  «Είναι σημαντικό. Μετά θα κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 101.612 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών του, είπε:  «Για τον Πέτριτς θα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Έχουμε μάθει όμως να παίζουμε μόνο με τον Μπεργκ. Θα προσπαθήσουμε να δούμε ποιους έχουμε έτοιμους. Ο Χουχούμης από Παρασκευή θα προπονηθεί κανονικά».

Σχετικά με τη συμπεριφορά του κόσμου είπε: «Συγχαρητήρια στον κόσμο του Αστέρα. Σε κάθε ματς να είναι όλα έτσι».

Τέλος, για την εικόνα των Αρκάδων, ανέφερε: «Ξέραμε πως θα ήταν και αυτοί κουρασμένοι. Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο. Είναι ποιοτική ομάδα. Θεωρώ πως έτσι όπως είναι η κατάσταση, όλες οι ομάδες έχουν ελπίδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...