ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκόν Στέκι

Κοινωνία και Παναθηναϊκός

Αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού επισκέφθηκαν το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Μαντινείας με στόχο να στηρίξουν τις αθλητικές δραστηριότητες των μαθητών.

Κοινωνία και Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» έδειξαν για μια ακόμη φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο, στηρίζοντας την οργάνωση των αθλοπαιδιών του εργαστηρίου, μοιράζοντας πλούσιο αθλητικό υλικό σε περίπου 30 παιδιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ:

«Αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού αποτελούμενη από τον Συντονιστή των Ποδοσφαιρικών Τμημάτων Δημήτρη Σαραβάκο, τον Επιμελητή της Ομάδας Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τον Νομικό Σύμβουλο Άλκη Παπαντωνίου, επισκέφτηκαν σήμερα το μεσημέρι το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Μαντινείας με στόχο να στηρίξουν τις αθλητικές δραστηριότητες των μαθητών.

Ο Παναθηναϊκός πρόσφερε πλούσιο αθλητικό υλικό σε περίπου 30 παιδιά, με μπάλες, φόρμες και εμφανίσεις με το Τριφύλλι, στηρίζοντας την οργάνωση των αθλοπαιδιών του Εργαστηρίου, ενώ έλαβε πολλά χαμόγελα και ζωγραφιές από τα παιδιά.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός σε συνεργασία με τον Αστέρα Τρίπολης θα καλωσορίσουν στις κερκίδες του γηπέδου «Θ. Κολοκοτρώνης» μικρούς φίλους από το Χαμόγελο του Παιδιού στην Κυλλήνη ,οι οποίοι θα παρακολουθήσουν την αποψινή μεταξύ μας αναμέτρηση.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εύχεται σε όλα τα παιδιά καλή σταδιοδρομία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE