ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: “Συγκεντρωμένοι ως το τέλος”

Ο Τάσος Λαγός με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς στην Τρίπολη, μίλησε για τη σημασία της νίκης στην έδρα του Αστέρα, ενώ τόνισε πως θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος, ώστε να πάρουν το προνομιούχο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λίγκ.

Λαγός:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νεαρός άσος

«Ξέραμε πως τα παιχνίδια με τον Αστέρα ήταν κομβικά. Ανεβάσαμε την απόδοση μας στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε την νίκη. Κάναμε ένα άσχημο ματς με τον ΠΑΟΚ, έπρεπε να αλλάξουμε. Ήρθαμε εδώ και κάναμε αυτό που έπρεπε. Είναι το πρώτο βήμα για το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά έχουμε και συνέχεια. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να πάρουμε την δεύτερη θέση. Δεν μπορείς να πεις πως είμαστε φαβορί. Έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος».

Για το ματς της Κυριακής:

«Ότι κερδίσαμε σήμερα δεν λέει κάτι για την Κυριακή. Πρέπει να παίξουμε το ίδιο συγκεντρωμένα. Έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Σίγουρα σε αυτό το σημείο, όλες οι ομάδες γνωρίζονται. Όποιος είναι σε καλύτερη μέρα και κάνει τα λιγότερα λάθη, θα πάρει το παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...