ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός με μέταλλο

Πραγματοποιώντας χθες μια εξαιρετική εμφάνιση στην Τρίπολη, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Αστέρα με 1-3 και πλέον βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην 1η θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παναθηναϊκός με μέταλλο

Με ένα Μπεργκ να σερβίρει δυο φορές και να δημιουργεί το τρίτο γκολ, έναν Κλωναρίδη να σκοράρει δις και τον Καπίνο να κρατάει την ομάδα όρθια όταν χρειάστηκε, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έβαλε πλώρη για την κατάκτηση της προνομιούχου θέσης.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» είχε τονίσει ούτως η άλλως ότι τα δυο ματς με τον Αστέρα θα ήταν πολύ σημαντικά, με το πρώτο βήμα να επιτυγχάνεται χθες, με τους «πράσινους» να παίρνουν τη νίκη με τον πλέον πειστικό τρόπο.

Πλέον άπαντες στον Παναθηναϊκό θέλουν τη νίκη και την Κυριακή, στη Λεωφόρο αυτή τη φορά, καθώς ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών ελλοχεύει και πρέπει το «τριφύλλι» να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί ούτως ώστε να βρεθεί στην πρώτη θέση.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 13.294 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι αλλαγές του Έλληνα τεχνικού είχαν αποτέλεσμα καθώς ο Παναθηναϊκός είχε φρεσκάδα και τρεξίματα χθες στο «Θ. Κολοκοτρώνης», χαρακτηριστικά που του είχαν λείψει στα δυο προηγούμενα ματς με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ και του κόστισαν τη νίκη.

Ωστόσο δεν ήταν όλα τα νέα χαρμόσυνα για τους «πράσινους» μετά τη χθεσινή βραδιά. Ο τραυματισμός του Πέτριτς τον στέλνει στα «πιτς» μέχρι το τέλος τη σεζόν, στερώντας μια ακόμα ποιοτική λύση στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο Κροάτης φορ υπέστη θλάση στον δικέφαλο, με τους ανθρώπους της ομάδας επί της ουσίας να επιβεβαιώνουν πως η χρονιά για τον Πέτριτς τελείωσε.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει σταθεί πολύ άτυχος φέτος αφού έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μην έχει βρει ρυθμό και άπαντες στον σύλλογο ελπίζουν ότι από του χρόνου, ο Πέτριτς και με την καλοκαιρινή προετοιμασία θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Όσο αναφορά τον Χουχούμη, έγινε αλλαγή αφού ένιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και με δεδομένη την επιστροφή του Νάνο την Κυριακή αναμένεται να προφυλαχθεί, για προληπτικούς λόγους.

Την Κυριακή (11/5, 18:15) ο Παναθηναικός θα υποδεχτεί τον Αστέρα στην Λεωφόρο, η οποία ενδεχομένως να είναι άδεια, καθώς σήμερα το μεσημέρι θα γίνει γνωστό ποια θα είναι η τιμωρία των «πρασίνων».

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.