ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Στη Βαρκελώνη ήταν ωραία… με το 6ο για παρέα! (pics, vids)

Η τελευταία πριν την επόμενη… χρυσή σελίδα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα γράφτηκε σαν σήμερα το 2011, όταν το «τριφύλλι» από «πεντάστερο» έγινε «εξάστερο».

Στη Βαρκελώνη ήταν ωραία… με το 6ο για παρέα! (pics, vids)

Οι «πράσινη αρμάδα» του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αφού έγραψε ιστορία στους προημιτελικούς, αποκλείοντας την Μπαρτσελόνα με 1-3 νίκες, έφτασε στο Φάιναλ Φορ σαν φαβορί καθώς Σιένα, Μακάμπι και Ρεάλ, δεν θα μπορούσαν να κερδίσουν τον καλό Παναθηναϊκό.

3d zots

Με τον Νικ Καλάθη να κάνει φοβερό παιχνίδι στον ημιτελικό και τον Δημήτρη Διαμαντίδη σε «δαιμονιώδη» κατάσταση ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Σιένα, φτάνοντας στον τελικό της 8ης Μαΐου με αντίπαλο την Μακάμπι του Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

batiste macabbi 2011
diamantidis 2011

Οι «πράσινοι» από την αρχή έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους, δεν απειλήθηκαν παρά μόνο σε ελάχιστα σημεία, ο «3D» έκανε όργια και ο Καλάθης συνεπικουρούμενος από τους Νίκολας, Μπατίστ και Φώτση, χάρισαν μια ακόμα μαγική βραδιά στο «τριφύλλι» κατακτώντας το 6ο Ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του… μέχρι το επόμενο.

[jwplayer mediaid=”19329″]

[jwplayer mediaid=”19330″]

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...