ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χρειάζεται ευχέλαιο…

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Παναθηναϊκός έχει «χάσει» πέντε ποδοσφαιριστές στην διαδικασία των πλέι οφ από τραυματισμούς, κάνοντας το έργο της ομάδας ακόμα πιο δύσκολο στον δρόμο της πρωτιάς.

Χρειάζεται ευχέλαιο…

Οι «πράσινοι» έχουν υποχρεωθεί ήδη σε τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές, μια αναγκαστική υποχώρηση, ενώ έχουν τραυματιστεί πέντε παίκτες του. Συγκεκριμένα, στο ματς της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Αναστασίου αντικατέστησε τους Ατζαγκούν και Αμπεντ λόγω τραυματισμών, ενώ ο Λαγός «άφησε» την ομάδα με δέκα παίκτες, καθώς το χτύπημα που είχε δεχθεί στο κεφάλι μετά από σύγκρουση που είχε με τον Ταυλαρίδη δεν του επέτρεψε να συνεχίσει.

Χθες στην Τρίπολη ήταν η σειρά του Πέτριτς να «αφήσει» τον Παναθηναϊκό, με τον Κροάτη μάλιστα να χάνει όπως όλα δείχνουν την υπόλοιπη σεζόν, ενώ αντικαταστάθηκε και ο Χουχούμης λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Με τρεις αγώνες ακόμα να απομένουν, όλοι στην ομάδα ελπίζουν ότι δεν θα υπάρξουν άλλα προβλήματα τραυματισμών, έτσι ώστε να έχει ο Παναθηναϊκός όλα του τα όπλα στο «οπλοστάσιο» μέχρι τέλους.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.195 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.