ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στη Λεωφόρο η τελευταία πράξη

Οι «πράσινες» ηττήθηκαν από τον Αθηναϊκό στο κλειστό της Εργάνης, με 51-46, με τη σειρά πλέον να μεταφέρεται στον «Τάφο του Ινδού», για το τρίτο και τελευταίο ματς της σειράς που κρίνει την 3η θέση.

Στη Λεωφόρο η τελευταία πράξη

Το νέο και τελευταίο ραντεβού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό θα δοθεί την Κυριακή, στην Λεωφόρο στο ματς που θα κρίνει την 3η θέση στην βαθμολογία της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Δεκάλεπτα: 18 -14, 35-26, 41-37, 51-46.

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Ζευγώλης): Τσεγιαννάκη 3(1), Καμμένου 3(1), Βλάνη 13(3), Κασάπογλου 4 (8ασ. ,5 κλ), Αξιοπούλου 11(1), Παπαμιχαήλ 6, Μέλνικα 11 (11ρ.), Σελλά, Μοσχοπούλου, Γλυνιαδάκη.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Σαμαντούρα): Καλέντζου 5(1), Χριστινάκη 12, Κοσμά (12 ρ.), Σλούκα 2, Κωστάκη 8, Καβάσιλα 2, Χρονοπούλου, Ντέλβα 17(8 ρ.), Μαγκλάρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.