ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ένα επίπεδο πάνω από όλους»

Στην έλλειψη φρεσκάδας και στην κούραση απέδωσε τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ, ο Στέφανος Καπίνο, τονίζοντας μετά τη νίκη της ομάδας του στην Τρίπολη, πως το κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα θα κρίνει πολλά.

«Ένα επίπεδο πάνω από όλους»

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην εθνική ομάδα, λέγοντας πως αν τον καλέσει ο ομοσπονδιακός προπονητής θα είναι τιμή για αυτόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καπίνο μετά το τέλος του χθεσινού ματς στην Τρίπολη:

«Κάναμε ότι μας είπε ο προπονητής μας και καθαρίσαμε το ματς. Δεν άλλαξε κάτι δραματικά, ίσως με τον ΠΑΟΚ ήμασταν λίγο κουρασμένοι. Φυσιολογικό είναι να υπάρχει κούραση, εδώ νιώθω κουρασμένος εγώ σκεφτείτε οι παίκτες! Έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλη τη χρονιά και είμαστε ένα επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες σε αυτόν τον τομέα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν έχουμε κάνει κάτι ακόμα, την Κυριακή θα κριθούν πολλά. Ο Αστέρας πιστεύω δεν θα πιέσει τόσο πολύ στη Λεωφόρο οπότε είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε. Στο χέρι του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι αν θα με καλέσει, θα είναι τιμή για εμένα. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου. Ακόμα και να μην με καλέσει όμως είμαι αρκετά νέος ακόμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...