«Ένα επίπεδο πάνω από όλους»

Γιάννης Μιχαλάκης
08.05.2014 | 11:25
«Ένα επίπεδο πάνω από όλους» | Panathinaikos24.gr

Στην έλλειψη φρεσκάδας και στην κούραση απέδωσε τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ, ο Στέφανος Καπίνο, τονίζοντας μετά τη νίκη της ομάδας του στην Τρίπολη, πως το κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα θα κρίνει πολλά.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην εθνική ομάδα, λέγοντας πως αν τον καλέσει ο ομοσπονδιακός προπονητής θα είναι τιμή για αυτόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καπίνο μετά το τέλος του χθεσινού ματς στην Τρίπολη:

«Κάναμε ότι μας είπε ο προπονητής μας και καθαρίσαμε το ματς. Δεν άλλαξε κάτι δραματικά, ίσως με τον ΠΑΟΚ ήμασταν λίγο κουρασμένοι. Φυσιολογικό είναι να υπάρχει κούραση, εδώ νιώθω κουρασμένος εγώ σκεφτείτε οι παίκτες! Έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλη τη χρονιά και είμαστε ένα επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες σε αυτόν τον τομέα.

Δεν έχουμε κάνει κάτι ακόμα, την Κυριακή θα κριθούν πολλά. Ο Αστέρας πιστεύω δεν θα πιέσει τόσο πολύ στη Λεωφόρο οπότε είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε. Στο χέρι του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι αν θα με καλέσει, θα είναι τιμή για εμένα. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου. Ακόμα και να μην με καλέσει όμως είμαι αρκετά νέος ακόμα».