ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης: “Μπαίνουμε στην τελική ευθεία”

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης με δηλώσεις του, στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς με τον Απόλλωνα, τόνισε πως η ομάδα τώρα μπαίνει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και πως θα πρέπει να ανεβάσει στροφές, για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αλβέρτης:

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των “πράσινων”

«Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία. Τελείωσε ο πρώτος κύκλος αγώνων των playoffs και ξεκινάει η αγωνιστική δραστηριότητα με τον ΠΑΟΚ και θέλουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Είναι μία περίοδος που δώσαμε χρόνο σ’ όλα τα παιδιά και δοκιμάσαμε διάφορα πράγματα για την συνέχεια. Για εμας τώρα ξεκινάει το Πρωτάθλημα και τώρα πρέπει ν’ ανεβάσουμε στροφές και να ‘μαστε όσο καλύτερα γίνεται μέσα στο γήπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.