ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξεκινάει η πώληση της καινούριας φανέλας

Στη διάθεση των φίλων του "τριφυλλιού", τίθεται από την Κυριακή (11/5), η καινούρια φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ξεκινάει η πώληση της καινούριας φανέλας

Από την προσεχή Κυριακή (11/5), ξεκινάει η πώληση της νέας φανέλας του “τριφυλλιού”, για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός  μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

“Από την Κυριακή 11 Μαΐου σε όλα τα καταστήματα του Παναθηναϊκού θα είναι διαθέσιμη για τους φιλάθλους η νέα εμφάνιση της ομάδας για τη σεζόν 2014/15.

Ξεχωριστό στοιχείο της νέας φανέλας αποτελεί το χρυσό τριφύλλι στο στήθος που συμβολίζει τις χρυσές σελίδες που ετοιμάζεται να γράψει η Νέα Γενιά ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, συνεχίζοντας την ένδοξη Ιστορία του Συλλόγου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.486 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έμπνευση για το σχεδιασμό της νέας εμφάνισης αποτέλεσαν οι χρυσές επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τις οποίες είναι γεμάτη η Ιστορία του Συλλόγου.

Αυτές τις επιτυχίες θέλουν να συνεχίσουν οι νέοι ποδοσφαιριστές της Ομάδας με αφετηρία την πρόσφατη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και να γίνουν η Νέα Χρυσή Γενιά του Τριφυλλιού.

Το εμβληματικό χρυσό τριφύλλι στη νέα εντός έδρας φανέλα του Παναθηναϊκού έχει αυτόν το συμβολισμό, ενώ οι χρυσές λεπτομέρειες ξεχωρίζουν και δένουν με το πράσινο χρώμα της φανέλας.

Η φετινή φανέλα της Ομάδας είναι η ελαφρύτερη που φόρεσαν ποτέ οι παίκτες του Τριφυλλιού.

Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να καλούν στο 210 64 70 970 για τηλεφωνικές παραγγελίες και να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Greenteam για ηλεκτρονικές αγορές”. Η τιμή της φανέλας είναι ίδια με την περσινή στα 69,95 ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.