ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: “Να δείξουμε την ίδια φρεσκάδα”

Ο Γιάννης Αναστασίου με δηλώσεις του στη συνδρομητική τηλεόραση, μίλησε για τα πλέι οφ αλλά και για τη σημαντική αναμέτρηση της Κυριακής, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναστασίου:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου στο novasports.gr:

Κόουτς πετύχαμε μια σημαντική νίκη στην Τρίπολη και ο Παναθηναϊκός είναι πλέον πρωτοπόρος στα πλέι οφ. Θεωρείτε ότι αλλάζουν τα δεδομένα και ότι η ομάδα σας έχει πλέον τον πρώτο λόγο για το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ;

“Είχα πει από την αρχή, ότι επειδή όλες οι ομάδες είναι κοντά, με μια νίκη μπορούν να ανατραπούν τα δεδομένα. Και είδατε ότι με μια εκτός έδρας νίκη που κάναμε, πως ήρθαν τα πράγματα. Υπάρχουν ακόμα τρία παιχνίδια, όλες οι ομάδες έχουν αποδείξει ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους και σίγουρα τα παιχνίδια της Κυριακής θα είναι πολύ κρίσιμα για όλους. Νομίζω ότι οι ομάδες που θα καταφέρουν να νικήσουν, θα έχουν αποκτήσει μεγάλο πλεονέκτημα, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν μπορούν να ανατραπούν τα δεδομένα στη συνέχεια”.

Από πλευράς τακτικής πόσο διαφορετικό μπορεί να είναι το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα; Ίδιες ομάδες είναι, ίδιοι παίκτες, ίδιοι προπονητές. Τι διαφορετικό μπορούμε να δούμε στον αγωνιστικό χώρο;

“Αυτό έχει να κάνει πιο πολύ με τη διάθεση των παικτών, γιατί η διαδικασία των πλέι οφ είναι αρκετά δύσκολη και πολύ επίπονη για τα παιδιά. Και αυτό γιατί βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν και είναι δύσκολο για τα παιδιά να μπορέσουν να ανταποκριθούν και να ανταπεξέλθουν. Νομίζω ότι η τακτική παίζει ελάχιστο ρόλο πλέον. Είναι καθαρά η διάθεση και η θέληση και το κυριότερο, τα ψυχικά αποθέματα που έχει η κάθε ομάδα. Νομίζω ότι για εμάς θα είναι πολύ σημαντικό, κάνοντας μια νίκη την Κυριακή να αποκτήσουμε -θεωρητικά- ένα προβάδισμα. Αλλά υπάρχουν τρία παιχνίδια μέσα σε λίγες ημέρες και είναι αρκετά δύσκολο, γιατί είναι το τέλος της σεζόν. Αν ήταν κάποια άλλη στιγμή στο πρωτάθλημα, σίγουρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Αλλά είναι το τέλος της σεζόν και τώρα είναι πιο πολύ η ψυχολογική κούραση που έχουν να αντιμετωπίσουν τα παιδιά. Αλλά τι να κάνουμε; Αφού έτσι είναι η διαδικασία, πρέπει να την υποστούμε”.

Πάντως ο Παναθηναϊκός έδειξε αρκετά «φρέσκος» στην Τρίπολη. Μπορεί να έχει την ίδια ενέργεια και στο παιχνίδι της Κυριακής;

“Θα την έχει. Σίγουρα”.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.382 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θεωρείτε ότι σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, αν κερδίσετε τον Αστέρα και στη Λεωφόρο θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση;

“Θα εξαρτηθεί και από το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ, αλλά νομίζω ότι εμείς θέλουμε να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Αν καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη, νομίζω ότι μετά θα μπορούμε πλέον να συζητάμε διαφορετικά και να αθροίσουμε τους στόχους για τα επόμενα δύο παιχνίδια. Αλλά νομίζω ότι είναι πολύ κρίσιμο το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, γιατί ο Αστέρας είναι πολύ κοντά και με μια νίκη μπορεί να μπει στο παιχνίδι. Όλες οι ομάδες είναι κοντά και χρειάζεται μεγάλη προσοχή από την πλευρά μας. Θέλουμε να δείξουμε την ίδια φρεσκάδα, να είμαστε έτοιμοι και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι κάνοντας τα σωστά πράγματα μέσα στο γήπεδο, θα έχουμε τον πρώτο λόγο”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...