ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Άσσο η Νιμ, κρατάει η Χουσκβάρνα

Σε χαλαρούς ρυθμούς θα κινηθούμε σήμερα, κρατώντας δυνάμεις ενόψει ενός «γεμάτου» Σαββατοκύριακου με αγώνες για τις τελευταίες αγωνιστικές όσων πρωταθλημάτων είναι ακόμα στην κανονική τους διάρκεια και με αναμετρήσεις πλέι οφ για τη Superleague.

Άσσο η Νιμ, κρατάει η Χουσκβάρνα

Με τη διπλή ευκαιρία στο Χουσκβάρνα – Έστερ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το 1Χ της Χουσκβάρνα με αντίπαλο την Έστερ σε απόδοση 1.90. Την πρώτη της ήττα υπέστη το Σάββατο η Χουσκβάρνα χάνοντας με 1-0 απ’ τη Γιόνσεπινγκ εκτός έδρας και έπεσε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Διαθέτει την καλύτερη αμυντική επίδοση με τέσσερα γκολ παθητικό και με τη «σφιχτή» τακτική που αγωνίζεται καταφέρνει να βρίσκεται ως τώρα ψηλά. Στην έδρα της έχει δύο στις δύο νίκες και μάλιστα άνετες επί των Λαντσκρόνα και Γκάις με 3-1 και 2-0 αντίστοιχα.

Over 2.5 στο Κορτράικ – Οστάνδη

Από το πρωτάθλημα του Βελγίου επιλέγουμε το Over 2.5 στην αναμέτρηση Κορτράικ – Οστάνδη σε απόδοση 2.40. Από 6/7 Over 2,5 προέρχεται η Κορτράικ ανεξαρτήτως έδρας. Έστω και στο φινάλε, με αγωνιώδη τρόπο, η Κορτράικ κατόρθωσε να τερματίσει πρώτη στον όμιλο της και έτσι βρίσκεται στον τελικό. Στο τελευταίο ματς της διαδικασίας, επικράτησε της Σαρλερουά με 2-1, κατέλαβε την κορυφή στην ισοβαθμία μαζί της και θα παίξει διπλό τελικό με την Οστάνδη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μεγάλη επιτυχία για την Κορτράικ, την περίμεναν αρκετά χρόνια και άπαντες είναι ενθουσιασμένοι για την ευκαιρία που τους παρουσιάζεται. Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι, μετρούν μόλις ήττα στα τελευταία 9 ματς, κέρδισαν τα 3/4 τελευταία παιχνίδια τους, ενώ προέρχονται από τρεις σερί εντός έδρας επικρατήσεις. Επιστρέφει ο Χέιλεν (ΑΜ 27/0). Πιο εύκολα απ’ την Κορτράικ, η Οστάνδη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον άλλο όμιλο των πλέι οφ στην πρώτη θέση, έχοντας μάλιστα τέσσερις πόντους διαφορά απ’ τη δεύτερη θέση. Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, είχε ρεκόρ 4-2-0, ενώ “όπλο” της ήταν η εξαιρετική αμυντική λειτουργία της, καθώς δέχτηκε μόλις ένα γκολ. Τα πήγε περίφημα εκτός έδρας, όπου έκανε 3/3 νίκες κόντρα σε Γάνδη, Λιρς και Μπέβερεν, παρά το γεγονός ότι στην κανονική περίοδο το εκτός έδρας αγωνιστικό της πρόσωπο δεν ήταν αξιόπιστο. Το δυσάρεστο, αλλά καταλυτικής σημασίας, γεγονός είναι ότι η Οστάνδη δεν εξασφάλισε άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που την καθιστά ουσιαστικά αδιάφορη στα ματς με την Κορτράικ.

Παίρνει το «τρίποντο» η Νιμ

Τέλος για τη Β’ Γαλλίας κρατάμε τον «Άσσο» της Νιμ κόντρα στη Λαβάλ σε απόδοση 2.20. Τεράστιο διπλό για την ομάδα του Μαρσίλια μέσα στην έδρα της Ανζέ και μάλιστα με ανατροπή! Μόλις το τρίτο φετινό ήταν αυτό για τη Νιμ, που μετρούσε μία νίκη όλη κι όλη στα οχτώ προηγούμενά της! Δεν τη βόλεψε πάντως κανένα από τα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής, αλλά έστω κι οριακά παρέμεινε εκτός της επικίνδυνης ζώνης, ισοβαθμώντας με τη 18η Οσέρ. Μονόδρομος όμως το 2/2 απόψε, αποτέλεσμα που πιθανώς να της εξασφαλίσει και την παραμονή στην κατηγορία, σε περίπτωση που χάσει η Οσέρ, αφού υπερτερεί κατά πολύ στη διαφορά τερμάτων. Στην έδρα της εξάλλου έχασε μόνο από τη Νανσί στα οχτώ τελευταία που έδωσε.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1. Δείτε αναλυτικά όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον αυριανό Διαγωνισμό Τραγουδιού στην κατηγορία Στοίχημα Eurovision 2014.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.