ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φερέιρα: “Συγχαρητήρια…με κάνατε χαρούμενο”

Συγχαρητήρια στο Γιάννη Αλαφούζο και στην ποδοσφαιρική ομάδα, για την κατάκτηση του κυπέλλου, έστειλε μέσω δήλωσης του ο πρώην προπονητής του "τριφυλλιού" Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Φερέιρα:

Έχει αποχωρήσει εδώ και δύο χρόνια από την ομάδα, όμως δεν σταματάει να τη σκέφτεται και να παρακολουθεί την πορεία της, ο λόγος για τον πρώην Πορτογάλο προπονητή του “τριφυλλιού” Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος με δήλωση του, εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για την πρόσφατη κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά η δήλωση του Πορτογάλου προπονητή

“Πρώτα απ’ όλα ένα μεγάλο μπράβο στον Γιάννη Αλαφούζο, τον πρόεδρο του συλλόγου. Κάνει πολύ καλή δουλειά αυτά τα δύο χρόνια και αυτό το τρόπαιο ήταν μία επιβεβαίωση. Μπράβο σε όλους τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, σε κάθε άνθρωπο που βοήθησε την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό μετά από τέσσερα χρόνια και μετά από όλα αυτά τα προβλήματα, ο Παναθηναϊκός να κατακτά έναν τίτλο. Εύχομαι κάθε επιτυχία για τον αγαπημένο μου Παναθηναϊκό που με έκανε πολύ χαρούμενο με αυτό το Κύπελλο”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...