ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Μόνιμη λύση για τον Παναθηναϊκό”

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, παίρνει θέση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού και τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης για το θέμα στη SportDay

Ένα θέμα που «ταλαιπωρεί» χρόνια τον φίλαθλο της μεγαλύτερης ομάδας της Αθήνας, τον Παναθηναϊκό, είναι το γηπεδικό. Ποια η θέση σας;

Το πρόβλημα ξεκίνησε με την «διπλή ανάπλαση» όταν η δημοτική αρχή συνέδεσε την κατασκευή του γηπέδου με τα συμφέροντα ενός μεγαλοεργολάβου. Η Ανοιχτή Πόλη, με τότε επικεφαλής τον Τσίπρα υπερασπίστηκε την νομιμότητα καταβάλλοντας μάλιστα σοβαρό κόστος. Αν το σχέδιο είχε προχωρήσει, σήμερα με την κρίση θα υπήρχε ένα γιαπί στον Ελαιώνα, ένα σωρός μπάζα στην Λεωφόρο και ο Παναθηναϊκός δεν θα είχε γήπεδο.

Σήμερα, που η διπλή ανάπλαση έχει περιέλθει σε τέλμα, το θέμα του γηπέδου απαιτεί μόνιμη λύση.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.289 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση, αρκεί να είναι ρεαλιστική και να υπερασπίζεται την ποιότητα ζωής στην πόλη. Μέχρι να καταλήξουμε, θεωρούμε ότι το γήπεδο μπορεί να λειτουργεί στην σημερινή του θέση, ανακατασκευασμένο με βάση σύγχρονες προδιαγραφές και ενταγμένο σε μια ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής, που θα περιλαμβάνει τα Κουντουριώτικα, τις προσφυγικές πολυκατοικίες και τους ελεύθερους χώρους μέχρι την οδό Κεδρηνού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...