ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πλησιάζει σε Βεζένκοφ και Μποχωρίδη το “τριφύλλι”

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Άρη για τα δύο ταλέντα των κίτρινων. Οι "πράσινοι" έχουν στον σχεδιασμό τους την ελληνοποίηση της ομάδας και κοιτάζουν να αποκτήσουν τους καλύτερους νέους που κυκλοφορούν στην αγορά.

Πλησιάζει σε Βεζένκοφ και Μποχωρίδη το

Ο Παναθηναϊκός απ΄το καλοκαίρι είχε στη λίστα του το νέο μεγάλο ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ, τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Το ανεπίσημο ενδιαφέρον φαίνεται λοιπόν πως γίνεται… επίσημο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ απ΄τη Θεσσαλονίκη οι πράσινοι πιέζουν για την απόκτηση του Λευτέρη Μποχωρίδη και οι συζητήσεις φαίνεται να είναι σε προχωρημένο στάδιο. Μάλιστα τα τελευταία νέα αναφέρουν πως απομένουν τα τυπικά για τις ανακοινώσεις. Φυσικά μέσα στα play offs είναι δύσκολο να υπάρχουν ανακοινώσεις καθώς όλοι είναι προσηλωμένοι στον στόχο του double.

Οι πράσινοι όπως φαίνεται όμως δεν έχουν μείνει μόνο στον Έλληνα γκαρντ καθώς πιέζουν για την απόκτηση και του Αλέξανδρου Βεζένκοφ. Ο νεαρός φόργουορντ ο οποίος έχει κάνει θραύση με την παρουσία του στο πρωτάθλημα βρίσκεται ψηλά στην πράσινη λίστα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 41.632 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα για τον Βεζένκοφ υπάρχει και ρήτρα αγοράς η οποία είναι στις 250.000 ευρώ και στο κόλπο της απόκτησης του έχει μπει και η Εφές Αναντολού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...